Без натяків

Замальовка, ранкова
В той час, коли живеш сама, прокидаєшся зранку і не поспішаючи квапишся на кухню,у легкому, практично невідчутному на дотик одязі, варити свою першу каву…
…в моменти, коли справді маєш час, щоб подумати,
в голову прокрадаються справді неочікувані думки-запитання) від самого(здавало б ся) серця, про те, де він зараз, а чи прокинувся, чи солодко спить, чи встиг посмакувати своїм сніданком, чи швидко проковтнув бутерброд і вибіг з теплої квартири, запізнюючись, на роботу.
            А якщо він ще вдома?, то тобі так нестерпно хочеться (сама не уявляєш, звідкіля беруться ті бажання!) віддати все золото світу за те, щоб він мав час на смачну каву.
…хочеться до нетерпіння!, задзвонити в найближчу пекарню та замовити йому найсмачніших найсвіжіших круасанів з шоколадом – так, з шоколадом, не субліматом какао-начинки та якогось джему !
            тобі так хочеться знати напевне, що він посміхається зранку, коли йде на роботу, бо це його улюблена робота.
[Або, хоча б на секунду, посмішка просковзнула на його обличчі)…] а ще й тому, що в нього, найкраща зі всіх посмішок, і взагалі день, того вартий, щоб бути осяяним, промінчиками такої посмішки)
            і ти неодноразово думаєш про те, де він, як проводить свій час протягом дня, чи не обтяжуюють його голову важкі думки і чи радісні люди поруч з ним зараз?
Тобі так хочеться бути поруч і пригорнути його до себе і бути найкращою, дарувати посмішку  для того, що в НЬОГО все вдалось. Бо він – найкращий – ти це знаєш, підсвідомо і навіть БА, свідомо)

p. s. але зараз, ти лише в себе вдома, вже допиваэш свою улюблену каву, а, отже,  і думки скоро стануть на свої місця, вистрояться  у рівну шеренгу.
             Ти чітко розумієш, що практично його не знаєш, а тим більше не знаєш  домашньої адреси, і навіть не  здогадуєшся чи любить він круасани, а тим більше з шоколадом…(можливо, вони взагалі йому не смакують!), не знаєш, чи однин він, чи поруч з ні (і це найбільше тривожить).
p. s. s. проте, добре було б лише знати, що в цей момент він посміхається, що він щасливий…
                                                                                                                     …мрійниця)




Коментарі

Популярні публікації