Загадай диво

Привіт, осінній холоде, в обличчя.
рада вітати)
               
Нічого тут не вдієшспирт у термометрі спадає щоразу нижче по своєму стовпчику, прогулянки стають коротшими та вимагають рішучості і чіткішого вибору маршруту. Словом, погодаосіння і ми не в змозі це змінити, проте можемо «розфарбувати» свої будні приємностями)
 Зі щирою посмішкою пригадую  минулі «домашні» вихідні. На жаль, вони швидко добігли до свого кінця і тепло та проведений час з моїми надзвичайними  змінились звичними, практично самотніми годинами. Ситуацію треба було рятувати і тоді у моїх руках, інколи на робочому столі та поряд з нічною лампою зявились «Теплі історії про дива, коханих рідних».  Книга про найдорожчих людей, незамінні спогади, дива (приємні) та  розповіді,  у яких повно-повно теплих слів.
            Знаєте? Терапія подіяла, лікування пройшло вдало. Результатгарний настрій, привітність позитивне спрямування і! віра в дива
   Вони трапляються, чесно)


                Отже, книжечка розділена за темами оповідань:
-
перша частина «Дива»;
-
друга «Він і вона»;
-
третя «Найрідніші на світі».
 
Мене невимовно тішить те, що збірка різноманітна, в ній гарно написано про любов до Бога, маленьких діток, випадкових  та рідних людей (маму, бабусю і т. д. ), коханихподорожі, Львів (що невимовно тішить, бо це так імпонує тобі).
 
           Найбільше зачарували такі історії:
«
Про найріднішого» Анни Яременко, «Диво подароване небом» Слави Світової, «Бажання щирості» Ірини Озарко, «Межа світла» Вікторії Гапоненко, «Скарбничка» Мирослави Кошки та «А ви віри в диваІванни Захаревич.
 
І оскільки сьогодні неділя, то бажаю  Вам  провести її з рідними, найближчими, а також домашнього затишку і тепла та смачного чаю)

Коментарі

  1. Таааак..і цю я ще не тримала в руках:-)))
    А вчора експериментувала з рецептом шарлотки - пекла вже в більшій формі в духовці..... Вийшла зовсім інша, але не менш смачна... і ми її втрьох за два чаювання втоптали :-))) Навіть Марик зацінив :-)

    ВідповістиВидалити
  2. вбиваю морально)),
    можу привезти, якщо хочеш)
    ну раз навіть Марик оцінив - то вона була, мабуть, неперевершеною!
    теж хочу вже втілити свої кулінарні фантазіїї)))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації