Якщо читати - то до 12-ої) ночі...!

     привіт! нарешті я дочалапала до нової публікації з величезним захопленням новою (для себе) збірочкою) а вона - про БАЛАЧКИ - так, наше улюблене, дівоче (зокрема, моє - то точно)!
      цю збірочку декілька місяців назад мені порекомендувала до прочитання одна з її співавторів - Віоліна Ситнік (зовсім випадково, у одній із соц. мереж), і от, зрештою, її час читання - настав!


   Пора презентувати -"Балачки про все на світі" - це збірка оповідань чарівних українських письменниць Марини Братко, Оленки Некрасової, Мирослави Кошки, Слави Світової та Віоліни Ситнік. Ну ніде я не можу подіти  свою любов до таких легких, світлих, добродушних, усміхненних та щирих книжок! 

 А оскільки ці балачки про ВСЕ на світі - то з впевненістю можу сказати, що кожна з Вас знайде інформацію пов'язану з її колом інтересів, адже тут і про кулінарію (борщі, котлети, торти) та фрукти (лимони, апельсини) різноманітні країни, про домашніх улюбленців (сову, собоку, голуба, кота та ін.), про серйозне та не зовсім), про кохання та відносини сіймені (на зразок - як порозумітись з чоловіком - футбольним фанатом), ба навіть більше - про стосунки між свекрухою та невісткою, про незламну віру в свої можливості, і взагалі - тут гарний настрій, і "смаку" до цього додають чудові ілюстаціїї, які цікаво розглядати листаючи збірку)

Ілюстрація Олени Гаврищук
     За часом прочитання - 24 годин із легкістю вистачило! при цьому, попри виконання справ - книжечка не давала спокою!  

До закінчення  - відзначу улюблені, наспавді так вже склалося, що кожне, виключно кожне оповідання варте уваги і попри тонкий гумор - має свою мораль, але найбільш захопливими для мене стали оповідання, написані Віоліною Ситік та Мирославою Кошкою.
отже, перш за все рекомендую:

   "Про балет, перше кохання і танцювальний обов'язок" (автор: Мирослава Кошка),
   "Про свекруху, дві гвоздички та одвічні пошуки порозумінь"(автор: Віоліна Ситнік),
   "Про апельсин, невтомні пошуки та нові життєві смаки" (автор: Оленка Некрасова).

Приємного, Вам, читання)
p. s. дякую, що Ви зі мною)

Коментарі

Популярні публікації