Книга, яка спонукає діяти

Стів Харі успішний бізнесмен, людина, яка займається благодійністю, комік, автор ранкових радіопрограм та денних шоу – людина, яка знайшла себе. Також він є автором декількох книг: «Діяти як жінка, думати як чоловік», «Ви нічого не знаєте про чоловіків» та «Діяти як переможець, думати як переможець». Про останню і піде мова у цій публікації.
         Книга «Діяти к переможець, думати як переможець» містить конкретні практичні поради, щодо розвитку Вашого дару. 
Хто як не Стів Харі, успішна людина, що навіть не думає зупинятись на досягнутому, -  може навчити успіху, та допомогти у пошуку правильного шляху? 
Автор закликає мріяти, і не боятись, йдучи до своїх великих цілей, він впевнений, що саме такі речі мотивують нас вставати зранку. Стів Харі стверджує, що якщо людина знаходиться у оточенні, де вона знає все знає, де не може навчитись новому – то слід змінювати оточення і розвиватись далі.
         Цю книгу слід читати, «озброївшись» олівцем та маркером, бо автор сформував книгу такий чином, щоб дати можливість читачу записати свої найсміливіші мрії та спрямувати людину до дій.
        «Діяти к переможець, думати як переможець» - книга з таких, що пробуджує, оскільки є неординарною, як і сам Стів Харі, який наводить конкретні приклади з свого життя та бере на озброєння яскраві моменти із життя інших знаменитостей.
         Шляхом спроб та помилок автор закликає будувати своє життя і мені, відверто кажучи, теж імпонує така думка.

        
 Отже, для сміливців, які можуть змінити свій обмежений час до кращого, виявивши та розвиваючи свій дар, – ця книга рекомендована до читання та засвоєння.

Коментарі

Популярні публікації